DİYARBAKIR At Yarışları
Nalkaponun Yorumu:
1.Ayak: Son yarışları ve form durumu iyi olan KILIÇBAYLIM günün bankosudur.
2.Ayak: Muntazam idmanlarıyla formunu koruyan ÖZTURNA ile iyi hazırlanan BUSINESS KID en şanslı isimler olup, KUALA LUMPUR ve INVICTUS rakipleridir.
3.Ayak: Form durumu iyi olan CANPUSAT ile artan formuyla NİHATAĞA en şanslı isimlerdir. KESENAĞA ile RUHUGÜL diğer şanslı isimlerdir. Formda LYRA ve ÇAKIRTAY da ihmale gelmezler.
4.ayak: Uyum sağladığı binicisi ve iyi durumuyla SAVIOR ilk şanslı isimdir. Formda VEZİRKÖPRÜ ve istikrarlı koşan GÜZELCAN diğer şanslılardır.
5.ayak: Son yarışları ve form durumu iyi olan ekürili DEEP EXIT, iyi duruma gelen ALFA ve eküri avantajlı SİNANIM en şanslı isimler olup, RED ROSE lehine mesafede hata affetmez.
6.ayak: Form durumu iyi olan SAFYAN GÜZELİ ilk şanslı isimdir. GAMZECAN ile EZELCAN yakın rakipleridir. BEYAZ YILDIZ ve ilk startı olumlu olan URFALI BİR diğer şanslı isimdir.
Altılı ganyan tahmini
1.ayak:8
2.ayak:4-7-8-3
3.ayak:1-8-3-7-4-6
4.ayak:3-5-1
5.ayak:6-4-5-3
6.ayak: 10-7-6-5-2
İZMİR At Yarışları
Nalkaponun Yorumu:
1.Ayak: Uygun mesafesinde MIRACLE GIRL ve hazırlıkları iyi olan ÇİROS eşit şanslı isimlerdir. COLD WATER ve HİLAL BEY daha sonraki şanslılardır.
2.Ayak: Grubun formda ismi BABABORA pisti yadırgamazsa kazanabilir. RAFET ve ÖVÜNÇBEY daha sonraki şanslılardır.
3.Ayak: Form durumuyla göz dolduran BİRCANKAYA ilk şanslı isimdir. Son koşusunu kazanan ÇAYKARARÜZGARI rakibi olup, NİLSU, ATEŞCAN ve BOĞAR da ihmal edilmemelidirler.
4.ayak: Etkili formunu düzenli idmanlarıyla koruyan AĞA SÜNNETÇİ günün bankosudur.
5.ayak: Son yarışı ölçü olmayan ANKARALI ilk şanslı isimdir. GERONIMO, MANOLYACIK ve ŞENEL rakipleridir.
6.ayak: Kolay kazandığı yarışında dikkat çeken TOUGH GUY en şanslı isim olup, DEMİRTÜTÜN ve BAY ŞERİF süper durumlarıyla rakipleridir. TEMELHAN ve SARI FIRTINA daha sonraki şanslılardır.
Altılı ganyan tahmini
1.ayak:3-12-9-8
2.ayak:1-3-5-4
3.ayak:3-5-6-2-4
4.ayak:2
5.ayak:1-4-5-8
6.ayak: 6-8-7-9-5

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Bea Haber © 2013. All Rights Reserved. Share on Blogger Template Free Download. Powered by Blogger
Top